Emre Altuğ Şarkıları

Sitede yer alan tüm Emre Altuğ şarkılarına ve şarkı sözlerine bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Tüm Şarkıları

Emre Altuğ Kimdir?

14 Nisan 1970 tarihinde İstanbul´un Levent semtinde ev hanımı bir anne ve diş hekimi bir babanın ikinci çocuğu olarak dünyaya gelmiştir.

14 Nisan 1970 tarihinde İstanbul´un Levent semtinde ev hanımı bir anne ve diş hekimi bir babanın ikinci çocuğu olarak dünyaya gelmiştir.

İstanbul Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü´nden mezun olduktan sonra bir çok oyun ve filmde rol almış, Sezen Aksu, Nilüfer, Sertab Erener ve Levent Yüksel gibi sanatçılara vokalistlik yapmıştır.

1999 yılında ilk albümü İberti Âlem´i çıkaran Emre Altuğ 2000 yılında, Melih Kibar´ın Yadigâr albümüden seslendirmiş olduğu parça ile büyük ün kazanmıştır. ilk sinema filmi Kolay Para Kazanma Kılavuzu vizyona girmiştir.

Bunun ardından 2001´de ikinci albümü "Sıcak", 2003'te üçüncü albümü "Dudak Dudağa" ve 2005 yılında dördüncü albümü Sensiz Olmuyor piyasaya çıkmıştır.

Adını dördüncü albümünden alan Sensiz Olmuyor adlı bir de televizyon dizisinde oynamıştır. Son olarak 2007 yılında "Kişiye Özel" isimli albümünü çıkarmıştır.



Diskografi

1998 İbret-i Alem

2003 Sıcak

2004 Dudak Dudağa

2005 Sensiz Olmuyor

2007 Kişiye Özel

Filmografi

Televizyon dizileri

2001: Tatlı Hayat : Başar Yıldırım

2003: Lise Defteri : Kerim

2005: Sensiz olmuyor: Arda

2006: Hasret: Poyraz

2006: Gülpare: Aslan

2007: El gibi: Demir

Sinema filmleri

1999: Asansör

2000: Ağaçlar ayakta ölür (television)

2002: Kolay para kazanma klavuzu: Eray

2004: Neredesin Firuze: Şarkıcı rolünde

2005: Balans ve Manevra: Konuk oyuncu

2006: Eve giden yol : Halit

Daha Fazla Şarkı Sözü

Şarkıya Göre

A, B, C-Ç, D, E, F, G, H, I-İ, J, K, L, M, N, O-Ö, P, Q, R, S, T, U-Ü, V, W, X, Y, Z

Şarkıcıya Göre

A, B, C-Ç, D, E, F, G, H, I-İ, J, K, L, M, N, O-Ö, P, Q, R, S, T, U-Ü, V, W, X, Y, Z

Sitemizde ücretsiz-bedava mp3 download linkleri bulunmamaktadır.
Internetten MP3 indirmek yerine sanatçıların albümlerini satın alarak onlara destek olunuz.
Siteye şarkı sözü eklemek için bizimle iletişime geçebilirsiniz...

© 2014 Şarkı Sözleri Sitesi bir Web Sitesi projesidir.