Bu sayfada Anıl Piyancı adlı şarkıcıya/gruba ait Düşman Uyumaz (Ft. Emrah Karakuyu & Grogi) şarkısının sözleri bulunmaktadır.
Şarkı Sözü
Nakarat (Emrah Karakuyu):
Bir kere düştü mü başın yerden kaldıramazlar. 4 tarafın hain dolu, su uyur düşman uyumaz. Açılmaya çalışan kapılar arsız, umutlar aynı. Sabahın habercisi yine bak parçalı bulutlar. Açılmaya çalışan kapılar arsız, umutlar aynı. Sabahın habercisi yine bak parçalı bulutlar.
Anıl Piyancı:
Sıkı dur yoksa burada ezilir başın. Odamız yeşil! Bilirsin Hip Hop'a kefiliz hacı. Zaten 7 24 kuralı teybimiz açık. Bu yaka batı yakası, emin ol keyfimiz gıcır. En ön sıradayız yerimiz tamam ve senin Hip Hop bilgine göre de zenginiz baya. Eğer bir gün kaybolursak geri geliriz dayan. Ama inandırıcı değil, sevginiz yalan. Bu film bitmek üzere ve devamı yok. Aksiyon sahneleri art arda, her anı şov. Arkadan izlemek isteyen tabi meraklı çok. Belalı flow yapan Piyancı'ya mekanı sor gel. Seninle işimiz yok, bulaşma bana. Eğer ki çokta görmek istiyorsan uzaklara bak. Tedirgin oluyorsan pus arkalara. Kaybedersin kalmaz hiç bir maçım uzatmalara.
Nakarat (Emrah Karakuyu):
Bir kere düştü mü başın yerden kaldıramazlar. 4 tarafın hain dolu, su uyur düşman uyumaz. Açılmaya çalışan kapılar arsız, umutlar aynı. Sabahın habercisi yine bak parçalı bulutlar. Açılmaya çalışan kapılar arsız, umutlar aynı. Sabahın habercisi yine bak parçalı bulutlar.
Grogi:
İzmir'den selam, kimine bela bu kimisine deva. Su uyur uyumaz onlar duyana dek sela. Motherfucker get out, bütün hayatını bok yolunda ederin heba. Ve daha çok çilesi var bu bir resital. Hayat kimine taze gelir kimine bayat. Kimine kucak açar, kimine kayar. Kimine ilgisiz yaklaşır, sonra birine dolar. Yetiştik ghettoda, bizi buldu her olay. Aklımda hep o var, kafa rhyme depolar. Sizi gidi kekolar, pili bitik melolar. Benim bacamda rap tüter harıl harıl ghettodan. O yüzden sigaranı at gel, ya da çakmağını kap gel. Bura benim evim bura benim sahnem. Kafanızı yapan adam, yine hazır asker, sana kasten.
Sayfa Bilgisi
Sayfa Gösterimi:
2962
Oylama:
0.0 (0 kişi oyladı)
Oy Ver:
Yorum Yaz
Tüm Şarkıları
- 1 Kadın 1 Erkek, 4338 ziyaret
- 25 Bin, 2757 ziyaret
- 2'lik, 2969 ziyaret
- 35, 7873 ziyaret
- 4x4 (Feat. Emrah Karakuyu & Red & Rota), 2725 ziyaret
- Acıyı Unutmak (Ft. Emrah Karakuyu), 5131 ziyaret
- Action, 2840 ziyaret
- Action (ft. Emrah Karakuyu), 2175 ziyaret
- Adam Olmaz, 1507 ziyaret
- Ankaradayız, 2514 ziyaret
- Aslında Dünya Güzel Bi Yer, 4425 ziyaret
- Aynı Tas Aynı Hamam (Feat Nomad & Kamufle), 2720 ziyaret
- Balerin (Ft. Grogi), 4646 ziyaret
- Barış Mı? (Ft. Emrah Karakuyu), 4556 ziyaret
- Batı Yakası, 2488 ziyaret
- Bazı Zamanlar, 834 ziyaret
- Bi Duman Hip Hop, 8942 ziyaret
- Bi Var Bi Yok (Ft. Red & Emrah Karakuyu), 2444 ziyaret
- Bir Daha Asla (Feat Pit10 & İndigo), 3130 ziyaret
- Bol Şanslar (Ft. Red & Emrah Karakuyu), 2842 ziyaret
- Anıl Piyancı - Tüm Şarkılar, 89 şarkı sözü
Daha Fazla Şarkı Sözü
Şarkıya Göre
A, B, C-Ç, D, E, F, G, H, I-İ, J, K, L, M, N, O-Ö, P, Q, R, S, T, U-Ü, V, W, X, Y, Z
Şarkıcıya Göre
A, B, C-Ç, D, E, F, G, H, I-İ, J, K, L, M, N, O-Ö, P, Q, R, S, T, U-Ü, V, W, X, Y, Z