Bu sayfada Ceza adlı şarkıcıya/gruba ait Son Söz (feat Da Poet) şarkısının sözleri bulunmaktadır.
Şarkı Sözü
ceza
bul bir yol da yaz, kaleme güç ekle tortu dolu bardak kırk kanaat, kırık kanatlar ucurmaz sis cöker işini sağlama al adı kalıcı ol her zaman, adı batsın savaş acanı dumana kattım, yazdım gece gündüz ama adı sanat olmaz, sanat yapanı gördüm hiç adı kalmaz zaten acı cok her gün ikiye katlar, icraatmı icatmı icramı bu yaptıgım körü körüne bi saplantı şu içimdeki dünya dışardan büyük, elimdeki kalemi kıramaz ki hiç bir güç, iyi gün kötü elimde hep defter, önümde hep diken ve ölüme kaç var, kim yazar sayfalar sayfa dolar arkamızda bekler tayfalar.
da poet
tam vakti bu yan bakışlı kem gözleri ritimle katletmenin, rap kimin benim rap kimin senin rap kimin onun rap kimin bizim, aynı sofrada sen ben dünya aynı aynada git gel rüyalarının içinde bogulup dururken hızıma kapılsın hadi onca furya, ben kendimim kendim kadar hep kendimi kendim yazar yek bi derdimi anlattım yek bi dost cıkmadı bana rapim kadar bildigim kadar bilmediklerim var ama müzik böyle birşey değil kara kıtada aclık var be alim tek zenci de usa de değil
nakarat
sence ilk amaç ne yaşam, ders veren sence kim hayat, hic degismeden duran ise kader, son sözü söyler hep ölüm...
ceza
ilham olda gel ilham al ve ver tadına bakmadan konuşma kes, bakakalan şaşakalan donakalır eller, bala banan kazanır elini ve deli gibi gezinir etrafta gözüde hep yaşta olanı göremeyen kazanamaz, erken giden her dönem değişiyor gündem ve biz görüyoruz yazıyoruz içten, dünemi takılı kalalım acaba yada yarınamı bakalım acıyı kana kana içelim adımızı mezara değil dağa taşı kazıyın acılar akın akın geliyo biz eritiyoruz akılı acıyoruz hadi bize bağlan kaderide biliyoruz her gün rapimi ben inat için atıyorum arasıra bile saklanmam ön saftayız hedefte dünya.
dapoet
dal hadi müzik setine ortadan zati farkı yok alayının arto dan hangi şarlatan, dil uzattı kim tutupta catlatır bak her bir rhyme cihanı mesken bildi bu kalem otur yaz dinlesin o zaman kader kolpayla yıkılmaz benim kalem karı gibi dedikodu dedikodu yeter, duyduklarım ve gördüklerim yazdıklarım ve bildiklerimdir, umduklarım ümitlerim sunduklarım ve de benim hedeflerimdir bırak onlarda bende kalsın yine zaman herşeyi katletmişken bırak kulakların bizlekalsın senelerce onlar kirletmişken.
Sayfa Bilgisi
Sayfa Gösterimi:
2248
Oylama:
0.0 (0 kişi oyladı)
Oy Ver:
Yorum Yaz
Tüm Şarkıları
- 12 Dev Adam (rap), 1332 ziyaret
- 2001 feat. Sago K. & Sahtiyan, 3826 ziyaret
- 3 Atlı 7 Katlı, 3751 ziyaret
- 800 (Ft. Mercan Dede), 2821 ziyaret
- Ab-ı NaFi (Mercan Dede), 4239 ziyaret
- Aç Kalbini, 4515 ziyaret
- Acapella, 3941 ziyaret
- Acapella 3, 3565 ziyaret
- Acepella 2, 3395 ziyaret
- Acı Biber, 5289 ziyaret
- Açık Ara Bul Kon, 3828 ziyaret
- Açık artırma, 3687 ziyaret
- Açık Arttırma, 3584 ziyaret
- Akıl Bilek Yürek, 3053 ziyaret
- Al Senin Olsun, 3397 ziyaret
- Alaturka çeşmesi, 3899 ziyaret
- Alaturka Faslı, 3366 ziyaret
- Alem Olsun, 3308 ziyaret
- Alla Beni Pulla Beni, 3210 ziyaret
- Allaha İsyankar, 3383 ziyaret
- Ceza - Tüm Şarkılar, 232 şarkı sözü
Daha Fazla Şarkı Sözü
Şarkıya Göre
A, B, C-Ç, D, E, F, G, H, I-İ, J, K, L, M, N, O-Ö, P, Q, R, S, T, U-Ü, V, W, X, Y, Z
Şarkıcıya Göre
A, B, C-Ç, D, E, F, G, H, I-İ, J, K, L, M, N, O-Ö, P, Q, R, S, T, U-Ü, V, W, X, Y, Z