Bu sayfada Da Poet adlı şarkıcıya/gruba ait Son Söz (Ft. Ceza) şarkısının sözleri bulunmaktadır.
Şarkı Sözü
ceza
bul bir yol da yaz, kaleme güç ekle tortu dolu bardak kırk kanaat, kırık kanatlar ucurmaz sis cöker işini sağlama al adı kalıcı ol her zaman, adı batsın savaş acanı dumana kattım, yazdım gece gündüz ama adı sanat olmaz, sanat yapanı gördüm hiç adı kalmaz zaten acı cok her gün ikiye katlar, icraatmı icatmı icramı bu yaptıgım körü körüne bi saplantı şu içimdeki dünya dışardan büyük, elimdeki kalemi kıramaz ki hiç bir güç, iyi gün kötü elimde hep defter, önümde hep diken ve ölüme kaç var, kim yazar sayfalar sayfa dolar arkamızda bekler tayfalar.
da poet
tam vakti bu yan bakışlı kem gözleri ritimle katletmenin, rap kimin benim rap kimin senin rap kimin onun rap kimin bizim, aynı sofrada sen ben dünya aynı aynada git gel rüyalarının içinde bogulup dururken hızıma kapılsın hadi onca furya, ben kendimim kendim kadar hep kendimi kendim yazar yek bi derdimi anlattım yek bi dost cıkmadı bana rapim kadar bildigim kadar bilmediklerim var ama müzik böyle birşey değil kara kıtada aclık var be alim tek zenci de usa de değil
nakarat
sence ilk amaç ne yaşam, ders veren sence kim hayat, hic degismeyen ise kader, son sözü söyler hep ölüm...
ceza
ilham olda gel ilham al ve ver tadına bakmadan konuşma kes, bakakalan şaşakalan donakalır eller, bala banan kazanır elini ve deli gibi gezinir etrafta gözüde hep yaşta olanı göremeyen kazanamaz, erken giden her dönem değişiyor gündem ve biz görüyoruz yazıyoruz içten, dünemi takılı kalalım acaba yada yarınamı bakalım acıyı kana kana içelim adımızı mezara değil dağa taşı kazıyın acılar akın akın geliyo biz eritiyoruz aklı acıyoruz hadi bize bağlan kaderide biliyoruz her gün rapimi ben inat için atıyorum arasıra bile saklanmam ön saftayız hedefte dünya.
dapoet
dal hadi müzik setine ortadan zati farkı yok alayının arto dan hangi şarlatan, dil uzattı kim tutupta catlatır bak her bir rhyme cihanı mesken bildi bu kalem otur yaz dinlesin o zaman kader kolpayla yıkılmaz benim kalem karı gibi dedikodu dedikodu yeter, duyduklarım ve gördüklerim yazdıklarım ve bildiklerimdir, umduklarım ümitlerim sunduklarım ve de benim hedeflerimdir bırak onlarda bende kalsın yine zaman herşeyi katletmişken bırak kulakların bizlekalsın senelerce onlar kirletmişken.
nakarat
Sayfa Bilgisi
Sayfa Gösterimi:
2066
Oylama:
0.0 (0 kişi oyladı)
Oy Ver:
Yorum Yaz
Tüm Şarkıları
- Again (Feat. Wild Life), 2351 ziyaret
- Angelistic, 2275 ziyaret
- Anormal, 2429 ziyaret
- Avcumda Ritmin Kalp Atışları, 2651 ziyaret
- Ayağa Kalk, 3413 ziyaret
- Aynı Yerdeyim (Feat. Patron), 2143 ziyaret
- Barış İçin Savaş Part 2 (Feat. Saian), 2789 ziyaret
- Bu Alem (Feat. Mozole Mirach & Patron), 2194 ziyaret
- Bugünde Bitti (Feat. Mozole Mirach), 2910 ziyaret
- Çaylak Katil, 2623 ziyaret
- Connection Connection, 2709 ziyaret
- Damarlarımda Kaynayan, 2097 ziyaret
- Diz Çök (Ft. Fuat), 3051 ziyaret
- Düğüm Ve Düğüm (Feat. Acid Reign), 2136 ziyaret
- Dur Dünya, 3378 ziyaret
- Egona Kasten, 2280 ziyaret
- Eksik Olan Eksi (Feat. Sahtiyan), 2358 ziyaret
- En İktidarsız Ünsüz, 2767 ziyaret
- Eyvah, 2991 ziyaret
- Fırtınalar Koparken, 3954 ziyaret
- Da Poet - Tüm Şarkılar, 62 şarkı sözü
Daha Fazla Şarkı Sözü
Şarkıya Göre
A, B, C-Ç, D, E, F, G, H, I-İ, J, K, L, M, N, O-Ö, P, Q, R, S, T, U-Ü, V, W, X, Y, Z
Şarkıcıya Göre
A, B, C-Ç, D, E, F, G, H, I-İ, J, K, L, M, N, O-Ö, P, Q, R, S, T, U-Ü, V, W, X, Y, Z