Bu sayfada Sansar adlı şarkıcıya/gruba ait İşimi Yapmaya Başladığım Zaman şarkısının sözleri bulunmaktadır.
Şarkı Sözü
Açılmanın kaçıncısı? Bilmiyorum. Akıllarda büyük sızı bu. Kiminin işine pek gelmez işim. Güvenliğiniz için geri çekilin. Yeni ekibim, benim ve bu eküriler adam olabilir mi lütfen? Hayatımızı bölmeyin. Sorumlulukların içinde ölmiyim. Şan, şöhret, para, pul diyolar. Bana vermiyorlar beni görmüyorlar. Aklını mı yiyor dünde kalan? Kendini mi bozuyor ünlü olan? Sansi baban. Tamam mı lan? Gay menejerlerinle kaset çıkar. Sokaklarda akan bu kan yarın anlamsızsa sokakta kal.
İşimi yapmaya başladığım zaman hayat sanki bana çok daha kolay. Canavarların bana bakması doğal, işimi yapmaya başladığım zaman. İşimi yapmaya başladığım zaman hayat sanki bana çok daha kolay. Canavarların bana bakması doğal, işimi yapmaya başladığım zaman.
Biri Rap'in yenisine tutulur, biri özünü unutur, birinin -- kalkmış. Biri Ekin abisine vurulur, birisi kurulur. Ekin'in tadı kaçmış. Al Sansar yeni yapmış bi de eskisi gibi yine çok atarlı. Hep kafalar geri kalmış ya da bu tavırlar çok hatalı. Sana açmış hissizler yara ve yanaşmış pislikler bana. Beni dinler yüz binler ama, ama şefkat göstermem sana. Şeytanı saklar gözlerinde. Kendi düzleminde, neyse. Akar zaman yanar paran ve o zamanda bakar sana.
İşimi yapmaya başladığım zaman hayat sanki bana çok daha kolay. Canavarların bana bakması doğal, işimi yapmaya başladığım zaman.İşimi yapmaya başladığım zaman hayat sanki bana çok daha kolay. Canavarların bana bakması doğal, işimi yapmaya başladığım zaman.
Sayfa Bilgisi
Sayfa Gösterimi:
1654
Oylama:
0.0 (0 kişi oyladı)
Oy Ver:
Yorum Yaz
Tüm Şarkıları
- :), 5071 ziyaret
- 1001 gece öyküleri, 4124 ziyaret
- 10x8, 4548 ziyaret
- 16 Nisan, 3355 ziyaret
- 180 Km, 6634 ziyaret
- 180 Km (ft. Elçin Orçun), 4156 ziyaret
- 21 Gram, 4086 ziyaret
- 24 Saat (Feat. Kamufle), 4139 ziyaret
- 24. Şarjör, 2535 ziyaret
- 3 Ceset( Ft.raziel), 2597 ziyaret
- 3 Duvar (feat. Canka & Cb), 4090 ziyaret
- 34 Dramı, 5854 ziyaret
- 34 Miras, 3498 ziyaret
- 34x4, 3366 ziyaret
- 3.Dünya Savaşı(feat.Fuat), 3338 ziyaret
- 5 Kare, 5037 ziyaret
- Adrenalin, 3505 ziyaret
- Ağır Roman, 16179 ziyaret
- Ağlayın Artık, 3377 ziyaret
- Ağlayın Artık(ft.Rapozof), 3436 ziyaret
- Sansar - Tüm Şarkılar, 297 şarkı sözü
Daha Fazla Şarkı Sözü
Şarkıya Göre
A, B, C-Ç, D, E, F, G, H, I-İ, J, K, L, M, N, O-Ö, P, Q, R, S, T, U-Ü, V, W, X, Y, Z
Şarkıcıya Göre
A, B, C-Ç, D, E, F, G, H, I-İ, J, K, L, M, N, O-Ö, P, Q, R, S, T, U-Ü, V, W, X, Y, Z